Balatonföldvár, Móricz Zsigmond u. 26, 8623

Települési vendégkönyvrendszer

  1. Kezdőoldal
  2. Megoldásaink
  3. Települési vendégkönyvrendszer
Települési vendégkönyvrendszer

Települési vendégkönyvrendszer

Digitális nyilvántartó rendszer a valós idejű, pontos vendégéjszakák és vendégadatok monitorozására

A QARD™ Vendégkönyv rendszere egy felhő alapú szolgáltatás, amely kiváltja a szállásadók részére kötelező, hagyományos, papíralapú vendégkönyvet.

A rendszer bármilyen számítógépről, okostelefonról, tabletről használható, semmilyen alkalmazás telepítését nem igényli, mindössze egy webböngésző kell a használatához.

A szállásadók számára részletes nyilvántartást biztosít a rendszer a vendégeikről, továbbá kiszámolja a fizetendő IFA-t, valamint a havi kötelező bevallási nyomtatványokat is legenerálja a felvitt vendégek adatai alapján.

Az ellenőrnek mindössze egy mobil okos eszközre van szüksége, hogy egy pillanat alatt megtekinthesse a szálláshely adatait, vendégeit, valamint néhány kattintással jegyzőkönyvet hozzon létre, amely igény szerint ki is nyomtatható.

Megoldásunk valós idejű statisztikát kínál az önkormányzatok számára, ennek köszönhetően bármikor látható a szálláshelyek telítettsége, a várható IFA bevételek alakulása, valamint a vendégek demográfiai statisztikája is. Mutatja a teljes település szálláshelyeinek kihasználtságát, térképen jelzi az egyes szálláshelyek foglaltságát, valamint a vendégek demográfiai eloszlását is több szempont szerint.