Balatonföldvár, Móricz Zsigmond u. 26, 8623

Termékeink

  1. Kezdőoldal
  2. Termékeink

Termékeink

A Qilaq erőssége az egyedi látásmód, amely az új, felhő alapú technológiára épülő megoldások kifejlesztését lehetővé teszi. Vállalkozásunk elsődleges feladatának könnyen kezelhető, minőségi web alapú fejlesztések elkészítését tartja, amelyek a lehető legjobban szolgálják megrendelőink egyedi igényeit. Termékeink eszköz- és platformfüggetlen megoldást biztosítanak szem előtt tartva a legmagasabb biztonsági elvárásokat és a legfrissebb internetes trendeket. Munkatársaink magasan képzett szakemberek, akik folyamatosan fejlesztik tudásukat, és munkáikban innovatív megoldásokra törekszenek.

Qard™

A QARD™ egy innovatív digitális platform, amely a mai kor felhasználói igényeire és a szolgáltató üzleti szükségleteire kínál egyedi megoldást. A legmodernebb technológiák használatával a QARD™ kiemelten kezeli az ügyfél élményt, miközben a biztonság érzetét is fokozza. Megtartottuk a klasszikus kártyarendszerek által bírt előnyöket és ötvöztük az új technológiai vívmányokkal.

Részletek
Eatrac™

Enterprise Asset Tracking and Management Solution™ - Vállalati Eszköz Követő és Kezelő Rendszer - valós idejű megoldás eszközök nyilvántartására, termékkövetésre, eszköz- és hibakövetésre, ügyfélkapcsolat- és termék támogatására, amely több szintű jogosultságkezelésen alapuló hozzáférést tesz lehetővé, eszköz és platformfüggetlen szolgáltatáson keresztül.

Részletek
DiBCard™

A DiBCard™ egy digitális névjegykártya, amellyel kapcsolati információit egy gombnyomásra megoszthatja új ismerőseivel. A platformfüggetlen megoldás lehetővé teszi adatai egyszerű átadását függetlenül attól, hogy partnere milyen digitális eszközt használ. Megoldásunk alkalmas nyelvi változatok kezelésére is.

Részletek
3D PANO™

360° panoráma képek, 360° légi panoráma, 360° videó, object panoráma, élmény és épület fotózás, virtuális túrák és vizuális bemutató rendszerek készítése professzionális minőségben 100% kompatibilitással, teljes körű Google integrációval.

Részletek
SQRCODE™

Az SQRCODE™ egy egyedileg kifejlesztett teljesen testreszabható és rugalmas webes
megoldás SaaS (Software as a Service), amely általános és szabványos webes
felületen keresztül tesz elérhetővé a lekérdező számára előre definiált feltételek és
paraméterek alapján kiválasztott információkat.

Részletek
Mindtitude™

A MindTitude™ egy olyan online piackutatási technika, amely valamennyi korábban alkalmazott attitűdmérési módszer előnyeit alkalmazza, míg a hiányosságait kiküszöböli.

Részletek