Balatonföldvár, Móricz Zsigmond u. 26, 8623

Qard™

  1. Kezdőoldal
  2. Termékeink
  3. Qard™
Qard™

Qard™

A QARD™ egy innovatív digitális platform, amely a mai kor felhasználói igényeire és a szolgáltató üzleti szükségleteire kínál egyedi megoldást. A legmodernebb technológiák használatával a QARD™ kiemelten kezeli az ügyfél élményt, miközben a biztonság érzetét is fokozza. Megtartottuk a klasszikus kártyarendszerek által bírt előnyöket és ötvöztük az új technológiai vívmányokkal.

Megoldás
Innovatív - egyedi. Könnyen használható, biztonságos technológia a legjobb felhasználói élményért.

Extra érték
Komplex és releváns. Egyedi funkcionalitás. Személyre szabott, lokáció alapú tájékoztatás.

Kényelem
Szoftver és hardver független platform. Felhő alapú megoldás és szolgáltatás. Költséghatékony rendszertelepítés.

Előnyök
Valós idejű analitika és értelmezés. Korlátlan, rugalmas kártya biztosítás. Moduláris rendszer-architektúra.

Turist QARD™
A virtuális utitárs. A kártyarendszer, az infokommunikációs szolgáltatás és a turisztikai navigátor célja az utazó elvárásainak és igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálása, továbbá a turizmusban résztvevő szolgáltatók megfelelő pozicionálása, bevételeinek növelése. A minőségi szolgáltatások és szolgáltatók előtérbe helyezése, a desztináció látványosságinak, szolgáltatásainak promótálása.

Miskolc Pass Győr Card Dombóvár Card Földvár Kártya

City QARD™
Infokommunikációs és szolgáltatási platform városoknak, településeknek az Okos Város és lakossági lojalitás fejlesztési programok mentén.

Kaposvár Kártya Szent Márton Kártya Szombathely Sopron Card Miskolc Pass Győr Card Dombóvár Kártya Földvár Kártya

Sport QARD™
Egy hipermodern eszköz élvonalbeli sportkluboknak. Az intelligens infokommunikációs technológia alkalmas a rajongók szórakoztatására és professzionális kiszolgálására a fizikai és virtuális valóság metszetén.. Online jegy- és bérlet értékesítés, események és eseménysorozatok kezelése.

Magyar Természetjáró Szövetség Falco KC Szombathely

Loyality QARD™
A legmodernebb infokommunikációs rendszer segítségével honorálhatja ügyfelei, partnerei lojalitását. Pontgyűjtő és kedvezményrendszerek, több dimenzióban, teljesen újszerűen.

Laposa Birtok