Balatonföldvár, Móricz Zsigmond u. 26, 8623

Városi és turisztikai kártyarendszer

  1. Kezdőoldal
  2. Megoldásaink
  3. Városi és turisztikai kártyarendszer
Városi és turisztikai kártyarendszer

Városi és turisztikai kártyarendszer

Modern kártyarendszer digitális platformon, eszközfüggetlenül, geolokációs és nyelvérzékeny megoldással

A QARD™ egy innovatív, modern megoldás, amely a mai kor felhasználóra és a szolgáltató üzleti szükségelteire fókuszál. A legmodernebb technológiák használatával a QARD™ kiemelten kezeli az ügyfél élményt, miközben a biztonság érzetét is fokozza. Megtartottuk a klasszikus kártyarendszerek előnyös tulajdonságait és ötvöztük az új technológiai vívmányokkal.


Turist QARD™
A virtuális utitárs. A kártyarendszer, az infokommunikációs szolgáltatás és a turisztikai navigátor célja az utazó elvárásainak és igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálása, továbbá a turizmusban résztvevő szolgáltatók megfelelő pozicionálása, bevételeinek növelése. A minőségi szolgáltatások és szolgáltatók előtérbe helyezése, a desztináció látványosságinak, szolgáltatásainak promótálása.
Miskolc Pass Győr Card Dombóvár Card Földvár Kártya


City QARD™
Infokommunikációs és szolgáltatási platform városoknak, településeknek az Okos Város és lakossági lojalitás fejlesztési programok mentén.
Kaposvár Kártya Szent Márton Kártya Szombathely Sopron Card Miskolc Pass Dombóvár Kártya Földvár Kártya


Sport QARD™
Egy hipermodern eszköz élvonalbeli sportkluboknak. Az intelligens infokommunikációs technológia alkalmas a rajongók szórakoztatására és professzionális kiszolgálására a fizikai és virtuális valóság metszetén.. Online jegy- és bérlet értékesítés, események és eseménysorozatok kezelése.


Loyality QARD™
A legmodernebb infokommunikációs rendszer segítségével honorálhatja ügyfelei, partnerei lojalitását. Pontgyűjtő és kedvezményrendszerek, több dimenzióban, teljesen újszerűen.
Laposa Birtok
Magyar Természetjáró Szövetség
Falco KC Szombathely