Balatonföldvár, Móricz Zsigmond u. 26, 8623

Az év honalpja turisztikai különdíj 2020

  1. Kezdőoldal
  2. Hírek
  3. Az év honalpja turisztikai különdíj 2020
Az év honalpja turisztikai különdíj 2020
3 szept.

Az év honalpja turisztikai különdíj 2020

A Magyar Marketing Szövetség az Év honlapja versenyen különdíjban részesítette a Sopron Régió új weboldalát turizmus kategóriában, amelynek motorját a QARD™ infokommunikációs platformunk biztosítja.

A Magyar Marketing Szövetség az alábbiak szerint értékelte az új honlapot:

Idézet

"A Sopron Régió -Turizmus kategóriában elnyerte 'Az Év Honlapja' Különdíjat!

Sopron-Fertő turisztikai térség honlapja egy modern, átlátható, letisztult és felhasználóbarát felülettel fogadja az érdeklődőket, ahol minden korosztály egyszerűen és gyorsan megtalálhatja a számára érdekes programlehetőséget. A weboldal tartalmilag rendkívül komoly háttérrel bír, Sopron városa mellett a régió településeit, annak szolgáltatóit és nevezetességeit is összefoglalja. Mindeközben pedig remekül adja át e csodás vidék hangulatát, így az Év honlapja különdíját kapta.

Szívből gratulálunk nekik! "


A Sopron Régió Turisztikai Központ Nonprofit Kft. munkatársainak nyilatkozata a díjátadót követően:

A www.visitsopron.com turisztikai weboldal 2020 novemberében indult, a nevezés az utolsó pillanatban történt.

Az új weboldalon hónapokig dolgoztak a turisztikai központ munkatársai: így születhetett meg a modern, átlátható, letisztult és felhasználóbarát felület, ahol minden érdeklődő – korosztálytól függetlenül – megtalálhatja a számára érdekes programlehetőségeket.

Rengeteg kutatómunka, kreatív ötletelés, adat és fotógyűjtés zajlott a 2020-as évben, mely a turizmus számára nem volt egy egyszerű év – tájékoztatott közleményében az oldalt üzemeltető Sopron Régió.

Tavaly novemberben élesítettük a honlapunkat, és nem sokkal a jelentkezés határidejének lejárta előtt jelentkeztünk a pályázatra. A weboldal megújulásával a célunk, hogy az idelátogató vendégek már az indulást megelőzően tudjanak tájékozódni a programokról, és a város adta lehetőségekről. A turisták először online ismerhetik meg a soproni látnivalókat, utána pedig személyesen felfedezhetik azokat – mondta el Kovács-Gazdag Nikoletta, az iroda ügyvezetője. Hozzátette, fontosnak tartották a honlap mihamarabbi elkészítését, hogy a járvány-helyzet enyhülésekor minél gyorsabb legyen a turizmus fellendülése.

Idézet

"Az új weboldal abban is pluszt ad, hogy lehetőséget biztosít a látogatónak, hogy jelentkezzen programokra, idegenvezetésekre. Számos különlegesség is megtalálható a felületen, amely a soproniak és a visszatérő vendégek számára is kínál érdekességeket"

Az internetes felületnek nagy szerepe van abban, hogy az idelátogató turisták mit néznek meg a térségből. Az ügyvezető beszámolt arról is, hogy a projekt hátterében szoros összefogás áll. – Számos újdonságot tartalmaz a honlap, többek között összesíti a városi eseményeket, valamint az ingyenesen felkínált idegenvezetésekre is tudnak előre jelentkezni az érdeklődök. Vannak többnapos programok kisgyermekes családoknak és pároknak egyaránt – részletezte Kovács-Gazdag Nikoletta, aki hozzáfűzte, az oldal a helyieknek is kínál újdonságokat.