Balatonföldvár, Móricz Zsigmond u. 26, 8623

Városmarketing Gyémánt díj a Miskolc Pass turisztikai kampánynak

  1. Kezdőoldal
  2. Hírek
  3. Városmarketing Gyémánt díj a Miskolc Pass turisztikai kampánynak
Városmarketing Gyémánt díj a Miskolc Pass turisztikai kampánynak
12 febr.

Városmarketing Gyémánt díj a Miskolc Pass turisztikai kampánynak

A Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Gyémánt díjjal jutalmazta a miskolci turisztikai szervezet, a MIDMAR Kft. integrált turisztikai kampányát, amelynek motorját a QARD™ rendszer adja.


A belföldi turisztikai kampány 2015 május-október között zajlott, s a családokat és a huszonéves baráti társaságokat szólította meg elsősorban. Célja Miskolc új, fiatalos, családbarát, vonzó kínálatának bemutatása volt, aminek legfontosabb eszköze a 2015-ben debütáló Miskolc Pass Turisztikai kártya volt. A kampány egyszerre formálta a Miskolc imázst és egyszerre segítette a Miskolc Pass kártya ismertté válását, amely egyetlen eszközként képes a teljes miskolci turisztikai kínálatot vonzóvá tenni.

A Városmarketing Gyémánt díjas Miskolc Pass Turisztikai Kártya és a 2016 végén elindult Miskolc Pass Classic Városkártya Európa legkorszerűbb technológiájával segíti a miskolciakat és Miskolcra látogató vendégeket.

A kártya jelenleg

  • Európa egyik legkörnyezettudatosabb turisztikai / rekreációs kártyája
  • Európa egyik legmodernebb technológiát használó kártyája
  • Európa leggyorsabban megvásárolható turisztikai kártyája
  • Olyan kártya, amely mögött 100%-ban minőségi szolgáltatások állnak.


A QARD™ alapú kártyacsalád előnye, hogy az egyben a használó városi navigátora is, amely segíti a helyszíni tájékozódást, informálódást. A Miskolc Pass kártyacsalád egyik legfontosabb üzenete a környezet védelme a modern technológia használatával.

A Miskolc Pass Turisztikai és Városi kártyarendszer szolgáltatást a QARD™ infokommunikációs platformrendszer biztosítja.

Szöveg