Balatonföldvár, Móricz Zsigmond u. 26, 8623

Az év honlapja turisztikai közönségdíj 2020

  1. Kezdőoldal
  2. Hírek
  3. Az év honlapja turisztikai közönségdíj 2020
Az év honlapja turisztikai közönségdíj 2020
3 szept.

Az év honlapja turisztikai közönségdíj 2020

A Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett, az Év honlapja versenyen a Balafon-felvidéki Nemzeti Park QARD™ platformra épülő új honlapja turizmus kategóriában közönségdíjas lett.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park új honlapja és online jegyrendszere olyan modern, felhasználóbarát megoldást biztosít az érdeklődők számára, amely az információ átadáson és megosztáson túl a szolgáltatások igénybevételére is lehetőséget nyújt a SMART QR kód alapú jegyrendszerünk segítségével.

A QARD™ platformra épülő megoldásunk méltán érdemelte ki a közönség elismerését.

A megvalósított projekt lényegét az alábbiak szerint foglalta össze a Balaton-felvidéki Nemzeti Park a pályázatában:

Marketing célok:

Az 1997-ben megalakult Balaton-felvidéki Nemzeti Park 6 korábbi tájvédelmi körzetet foglal magában. Életre hívásával megvalósult a magyar természetvédelem régi álma: a sokáig egymástól különálló védett területek összekapcsolásával létrejött a Balaton-felvidék és a Kis-Balaton összefüggő területére kiterjedő védett ökológiai rendszer. Honlapunk a nemzeti park fő tevékenységeit tárja a látogatók elé: a természetmegőrzést, tájvédelmet, a természetvédelmi gazdálkodást, valamint a szemléletformálást és az ökoturizmust. A weboldal legfőbb célja a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság területének bemutatása, az igazgatósághoz tartozó látogatóhelyek megismertetése, tájékoztatás a szálláshelyekről, a túrázási lehetőségekről, a tanösvényekről. Küldetésünknek tekintjük a természetmegőrzést, így a weboldalunkon a lehető leghitelesebb módon igyekszünk bemutatni a térség növény- és állatvilágát, valamint élő- és élettelen természeti értékeit.

Célcsoport:

A Balaton-felvidék élmény minden korosztály számára. Számtalan lehetőséget kínál a békés pihenéstől egészen az extrém kalandokig. A természetjáróknak, a természetvédőknek és az ökoturistáknak kiemelt figyelmet szentel a weboldal.