Balatonföldvár, Móricz Zsigmond u. 26, 8623

Városmarketing Gyémánt Díj 2020

  1. Kezdőoldal
  2. Hírek
  3. Városmarketing Gyémánt Díj 2020
Városmarketing Gyémánt Díj 2020
13 okt.

Városmarketing Gyémánt Díj 2020

A Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Gyémánt díjjal jutalmazta a székesfehérvári turisztikai szervezet, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. integrált turisztikai kampányát, amelynek motorját a QARD™ rendszer adja.

A Magyar Marketing Szövetség ismert szakemberekből álló zsűrije idén is díjazta a legjobb marketing megoldásokat. A pályamunkákat a megalapozott tervezés, a kreativitás, a szakszerű megvalósítás, hatásosság és hatékonyság szempontjai alapján értékelte. Büszkék vagyunk rá, hogy ismét magas minőségű projektet valósíthattunk meg, ezúttal a webapplikációs platformú QARD™ rendszerben, egyedi QR kódok felhasználásával.



A város kiemelt turisztikai látnivalóinak 360 fokos VR bemutatása 3D PANO™ rendszerünkben elkészített professzionális felvételekkel, a GOOGLE által is minősített teljes körű fotózási szolgáltatásunk integrálásával, A Google erőforrásait felhasználva (Google Street View, Google Maps és a Google Earth) . a virtuális túra egy év alatt több mint 1 millió organikus megtekintést ért el.

www.nyissfehervarra.hu