Balatonföldvár, Móricz Zsigmond u. 26, 8623

3D PANO™

  1. Kezdőoldal
  2. Termékeink
  3. 3D PANO™
3D PANO™

3D PANO™

360° panoráma képek, 360° légi panoráma, 360° videó, object panoráma, élmény és épület fotózás, virtuális túrák és vizuális bemutató rendszerek készítése professzionális minőségben 100% kompatibilitással, teljes körű Google integrációval.

360° (gömb) panoráma

A 360 fokos 3D, vagy gömb panoráma fényképezés egy olyan speciális fényképezési technika, ahol környezetünket úgy képezzük le, hogy a teljes 360°-os tartományról képeket készítünk. Az így elkészített képet bármilyen internet böngészésre alkalmas eszközön megnézhetjük, illetve VR szemüvegen keresztül is megosztható az élmény. A tartalmak a Google rendszereiben is tökéletesen működnek, ezzel segítve elő az érdeklődők hiteles tájékoztatását.

Aerial (légi) 360° panoráma

360°-os panoráma speciális, levegőből készített változata. Ebben az esetben a gömbpanoráma képet - az alacsony légteret használva - általában 80-120m magasságból készítjük. Ezek a képek kiválóan kiegészítik a hagyományos panoráma képeket csatlakozva a virtuális túrához átnézeti, vagy távlati képként pl. nagyobb terület, vagy egy település, turisztikai régió bemutatása esetén.

360° videó

A 360 fokos videó felvételek felhasználásukban megegyeznek a gömbpanoráma felvételekkel, lejátszás közben tetszés szerinti irányban nézelődhetünk. Ideális megjelenítési formája a sport és outdoor tevékenységeknek. A felvételek készülhetnek vizes környezetben is (pl. szörf, vízisí, kajakozás, vitorlázás)

VR – Virtual Reality

A 3dpano vizuális bemutatók a legmodernebb technológiát támogatva VR eszközökkel is megtekinthetők, ezzel teljessé téve a virtuális élményt. VR headsetet használva a teljes 360° virtuális tér körülveszi a nézelődőt, ezzel a helyszínen tartózkodás valós illúzióját keltve.

Virtuális séta

A Virtuális séta, vagy túra egy olyan vizuális megoldás, ahol több 3D panoráma képet (hagyományos és légi panoráma) és egyéb tartalmat (térképet, videókat, képeket) fűzünk össze egy komplett rendszerré, amiben interaktívan sétálva, navigálva a képek között látványosan tudunk bemutatni komplexebb területeket is.

Fényképezés

A 360° fényképezést kiegészítve ügyfeleink részére digitális fényképek készítését is vállaljuk: légi felvételek, víz alatti világ, életképek, épület fotózás portré és események fotózása, weboldalra, katalógusokba. Digitális, vagy nyomtatott formában történő felhasználásra professzionális minőségű nagyfelbontású HDR képek készítünk.

Akik minket választottak: